Ihan vain mulle -retriitti

Ruskaretriitti Ylläksellä 10.9 -13.9.2020


Ihan vain mulle – ruskaretriitti tarjoaa sinulle kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia. Se on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat irtiottoa arjen pyörityksestä ja kiireestä. Se antaa sinulle mahdollisuuden rauhoittua ja hiljentyä kuuntelemaan omaa mieltäsi ja kehoasi, sekä nauttia kiireettömästä luonnossa liikkumisesta.

Lapin luonto antaa upeat puitteet voimaantumiselle ja elpymiselle sekä oman elämän tarkasteluun.
Retriitin suoma hiljaisuus on mahdollisuus mielen rauhoittumiseen. Melskeen hälvetessä voit pysähtyä pohtimaan miten aidosti voit, mitä ehkä kaipaat lisää ja minkä olisit jo valmis jättämään taaksesi. Teemme ratkaisukeskeisiä itsensä kehittämisharjoituksia omassa rauhassa, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus myös työstää ajatuksiasi terapeutin kanssa.

Teemme kiireettömiä päiväretkiä Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon, ja jos säät suosivat teemme iltaretken,
jolloin tähtikirkkaan taivaan lisäksi saatamme nähdä myös revontulia. Aivan omanlaisen yhteyden luontoon voit löytää kanoottiretkellä, jonka järjestämme halukkaille. Et tarvitse aiempaa retkeilykokemusta, reittien pituutta voidaan muokata sinun kunnollesi sopivaksi. Lempeät pilates- ja mindfulness-harjoitukset auttavat sinua palautumaan ja löytämään kehon ja mielen yhteyden.

Retriitin ohjelmaan on mahdollista yhdistää myös omakustanteinen islanninhevosretki!

Majoitumme yhdessä kodikkaassa mökissä, Villa Neliapilassa 2-3 hengen huoneissa. Yhden hengen majoitusmahdollisuuksia rajoitetusti. Valmistamme kaikki ruoat itse ja huomioimme myös erikoisruokavaliosi.

Retriitti alkaa to 10.9 klo 12 ja päättyy su 13.9 klo 15. Early bird hinta 385€ 1.5 asti (normaali 420€)! Hinta sisältää majoituksen, ruokailut ja ohjelman sekä tarvittaessa kuljetuksen Kolarin rautatieasemalta tai Kittilän lentokentältä. Osallistujia ei ole vakuutettu, suosittelemme matkavakuutusta.

Ohjaajina toimivat Outi Kainunkangas (Ratkaisukeskeinen terapeutti, fysioterapeutti YAMK) ja Mia Louhe ( Life coach, fysioterapeutti)