Ihana minä - kohti positiivista kehonkuvaa

Pienryhmävalmennus sinulle, joka haluat oppia arvostamaan kehoasi

Millainen ihminen sinua katsoo peilistä, miten puhut hänelle? Miltä kehosi tuntuu, entä millaisia tunteita kehosi sinussa herättää?

Olet ehkä tyytymätön itseesi ja oma kehosi saattaa tuntua vieraalta tai petturilta, kuorelta, jonka vaihtaisit lennosta koska vaan. Saatat tunnistaa, ettet puhuisi kenellekään muulle kuten puhut itsellesi tai arvostelisi muita yhtä kriittisesti kuin itseäsi.

Ihana minä – pienryhmävalmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat löytää uuden positiivisen ja voimaannuttavan yhteyden kehoosi, sekä oppia kunnioittamaan ja arvostamaan itseäsi kokonaisuutena.

Kurssilla opit vahvistamaan hyvinvointiasi tukevia toiminta- ja ajatusmalleja ja kehittämään itseluottamustasi ja -tuntemustasi. Harjoitusten avulla löydät uusia keinoja ilmaista itseäsi ja vahvistat tunnetaitojasi.

Kurssi koostuu neljästä ryhmätapaamisesta lauantaisin klo 13.00-15.15 1.2., 15.2., 22.2 & 7.3. Suomen Kasarmi 20, Hämeenlinna

Käsittelemme harjoitusten avulla mm. ydinuskomuksiamme; miten itsestämme ajattelemme ja miten haluaisimme tässä kehittyä, tutkimme kehonkuvaamme ja tunteiden ja ajatusten vaikutusta kehoomme.

Harjoituksissa käytämme ratkaisukeskeisiä luovia menetelmiä; värejä, valokuvia ja liikettä. Osallistua voi kuka tahansa, sinun ei tarvitse tuntea itseäsi luovaksi etkä tarvitse aiempaa kokemusta ryhmävalmennuksesta!

Ihana minä - kurssi on osa ratkaisukeskeisen psykoterapiaopintojeni lopputyötä. Kurssi ei ole ryhmäterapiaa, mutta sisältää terapeuttisia menetelmiä ja ryhmän luottamuksellisuus on tärkeää. Ryhmässä on mahdollisuus jakaa omia ajatuksia, mutta sitä ei missään tilanteessa edellytetä. Ryhmässä esiin tuotuja asioita ei käsitellä missään muualla. Lopputyötäni varten pyydän osallistujia nimettömästi arvioimaan käytettyjä harjoituksia kunkin tapaamisen jälkeen.

Kurssin hinta 120e, sisältää materiaalit ja teetarjoilun. Ryhmään mahtuu max. 8 hlöä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla outi.kainunkangas@fysioilona.fi

Ihana minä - ei ole painonhallinta kurssi, mutta sopii tukemaan loistavasti myös elämäntapamuutosta ja tähän voidaan hyvin yhdistää fysioterapeuttinen voimavarakeskeinen elämäntapavalmennus, kerron tästä mielelläni lisää!