Hyvinvointikurssit

Järjestän hyvinvointia ja omaa kasvua tukevia kursseja, PhysioPilats tunteja, retriittejä sekä luontoyhteys teemapäiviä Hämeenlinnan seudulla sekä Ylläksellä. Kurssini soveltuvat kaikille, fyysisestä kunnosta huolimatta, tule juuri sellaisena kuin olet!

Yrityksille räätälöidyt kurssit ja työhyvinvointipäivät sekä luennot, ota yheteyttä niin suunnitellaan teille sopiva paketti!

PhysioPilates

PhysioPilates on pilatesharjoittelua, jota ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen.

PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia.

PhysioPilates tunnit Hämeenlinnassa


  • Ratsastajien / power pilates tiistaisin klo 19-20 Tunnilla keskitytään erityisesti ratsastajien istuntaa ja kehonhallintaa parantaviin harjoituksiin, mutta sopii myös muille tiukan treenin ystäville. Hämeelinnan tanssi- ja liikuntakeskuksen tiloissa, Aulangontie 1 (TÄYNNÄ!)
  • "Lempeä aamu" keskiviikkoisin klo 10-11 Tällä tunnilla keskitymme erityisesti liikkuvuuteen ja lempeisiin, mutta tehokkaisiin harjoituksiin. Tunti sopii kaikille kuntoa tai ikää katsomatta! Et tarvitse aiempaa pilates kokemusta. Aulangontie 1
  • "Kremppa-ryhmä" keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 Tämä ryhmä on tarkoitettu erityisesti tule-ongelmien, kroonisen sairauden tai kipujen kanssa kulkeville. Tunnilla edetään rauhalliseen tahtiin, kehoa kuunnellen. Kaikki harjoitukset voidaan soveltaa juuri sinulle sopiviksi. Et tarvitse aiempaa kokemusta pilatesharjoittelusta. Sopii myös apuvälinein liikkuville. / Hämeenlinnan fysioterapian tiloissa (ent. Lelushoppi)

PhysioPilates tunnit ovat aina pienryhmätunteja, joka takaa henkilökohtaisen ohjauksen. Varaathan paikkasi ennakkoon! Syyskausi alkaa 27.8.

Hinnat: 10 krt-kortti 150€, kertamaksulla 17€ krt

Ihan vain mulle - ruskaretriitti Ylläksellä

Ihan vain mulle – ruskaretriitti tarjoaa sinulle kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia. Se on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat irtiottoa arjen pyörityksestä ja kiireestä. Se antaaa sinulle mahdollisuuden rauhoittua ja hiljentyä kuuntelemaan omaa mieltä ja kehoa sekä nauttia kiireettömästä luonnossa liikkumisesta. Lapin luonto antaa upeat puitteet voimaantumiselle ja elpymiselle sekä oman elämän tarkasteluun.

Retriitin suoma hiljaisuus on mahdollisuus
mielen rauhoittumiseen. Melskeen hälvetessä voit pysähtyä pohtimaan miten aidosti voit, mitä ehkä kaipaat lisää ja minkä olisit jo valmis jättämään taaksesi. Teemme ratkaisukeskeisiä itsensäkehittämisharjoituksia omassa rauhassa, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus myös työstää ajatuksiasi terapeutin kanssa.


Teemme kiireettömiä päiväretkiä Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon, ja jos säät suosivat teemme iltaretken,jolloin tähtikirkkaan taivaan lisäksi saatamme nähdä myös revontulia. Et tarvitse aiempaa retkeilykokemusta, reittien pituutta voidaan muokata sinun kunnollesi sopivaksi. Lempeät pilates- ja mindfulness-harjoitukset auttavat sinua palautumaan ja löytämään kehon ja mielen yhteyden.

Ihan vain mulle- ruskaretriitti järjestetään 22.-25.8. (to-su) Ylläksellä, jossa aloitamme torstaina puolen päivän aikaan, ja päätämme sunnuntaina aamupäivällä. Majoitus tapahtuu kodikkaassa Villa Neliapilassa, 2-3 hengen huoneissa. Pienen ryhmäkoon (max. 8 hlö) ansiosta saamme taattua henkilökohtaisen ohjauksen.

Retriitin hinta on 280€ /hlö, sisältäen majoituksen, ateriat ja retkieväät, retriitin ohjelman sekä kirjallisen kurssimateriaalin. Nouto Kolarin rautatieasemalta tai Kittilän lentokentältä onnistuu tarvittaessa.

Ohjaajina toimivat Outi Kainunkangas (ft YAMK, ratkaisukeskeinen terapeutti) ja Mia Louhe (ft, LCF Life Coach valmentaja)

Varaa paikkasi jo tänään! outi.kainunkangas@fysioilona.fi