Hyvinvointikurssit

Järjestän hyvinvointia ja omaa kasvua tukevia kursseja, PhysioPilats tunteja, retriittejä sekä luontoyhteys teemapäiviä Hämeenlinnan seudulla sekä Ylläksellä. Kurssini soveltuvat kaikille, fyysisestä kunnosta huolimatta, tule juuri sellaisena kuin olet!

Yrityksille räätälöidyt kurssit ja työhyvinvointipäivät sekä luennot, ota yheteyttä niin suunnitellaan teille sopiva paketti!

PhysioPilates

PhysioPilates on pilatesharjoittelua, jota ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen
suorittanut fysioterapeutti. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen
luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa,
liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen
periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli,
tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen.

PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia.

PhysioPilates tunnit Hämeenlinnassa


  • Ratsastajien / power pilates tiistaisin klo 19-20 Tunnilla keskitytään erityisesti ratsastajien istuntaa ja kehonhallintaa parantaviin harjoituksiin, mutta sopii myös muille tiukan treenin ystäville. Hämeelinnan tanssi- ja liikuntakeskuksen tiloissa, Aulangontie 1
  • "Lempeä aamu" keskiviikkoisin klo 10-11 Tällä tunnilla keskitymme erityisesti liikkuvuuteen ja lempeisiin, mutta tehokkaisiin harjoituksiin. Tunti sopii kaikille kuntoa tai ikää katsomatta! Et tarvitse aiempaa pilates kokemusta. Aulangontie 1
  • "Kremppa-ryhmä" keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 Tämä ryhmä on tarkoitettu erityisesti tule-ongelmien, kroonisen sairauden tai kipujen kanssa kulkeville. Tunnilla edetään rauhalliseen tahtiin, kehoa kuunnellen. Kaikki harjoitukset voidaan soveltaa juuri sinulle sopiviksi. Et tarvitse aiempaa kokemusta pilatesharjoittelusta. Sopii myös apuvälinein liikkuville. / Hämeenlinnan fysioterapian tiloissa (ent. Lelushoppi)

PhysioPilates tunnit ovat aina pienryhmätunteja, joka takaa henkilökohtaisen ohjauksen. Varaathan paikkasi ennakkoon!

Hinnat: 10 krt-kortti 150€, kertamaksulla 17€ krt

Smartum ja Eazybreak liikuntaedut käyvät maksuvälineenä

Ihan vain mulle - ruskaretriitti Ylläksellä

Tämän vuoden ruskaretriitit vietettiin upealla porukalla, mahtavissa maisemissa ja ihanassa säässä. Ensi vuoden retriitit on alustavasti suunniteltu syyskuulle viikoille 36 & 37. Tilauksesta retriitit ja hyvinvointilomat myös omalle 5-8 hlö porukalle, kysy lisää!