Ratkaisukeskeinen valmennus


Millaista elämää toivoisit eläväsi vuoden päästä? Millaisia muutoksia haluaisit työelämääsi?

Ratkaisukeskeisen valmennuksen avulla saat tukea omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen. Positiivinen ja voimavarakeskeinen lähestymistapa mahdollistaa niin elämän solmujen avaamisen kuin itsensä kehittämisenkin. Ratkaisukeskeisen valmennuksen avulla opit tunnistamaan omia vahvuuksia ja voimavarojasi, löydät keinoja toimia työelämän ja arjen ristiriitatilanteissa, sekä saat lisää virtaa ja motivaatiota niin arkeen kuin työhönkin.

Valmennuksesta voi olla apua erityisesti muutostilanteissa tai silloin, kun suunta tuntuu olevan hukassa. Valmennusprosessi on usein tehokas apu ammatilliseen tai henkilökohtaiseen kasvuun.

Valmennus rakennetaan sinun toiveiden ja tarpeiden mukaan. Voit käydä valmennuksessa kertaluontoisesti tai useamman kerran pidemmän ajan kuluessa.

Ajanvaraukseen ja hinnastoon pääset tästä

Työyhteisövalmennuksella kohti yhteistä tavoitetta

Kehitetäänkö yhdessä työyhteisönne hyvinvointia? Ratkaisukeskeiset ja toiminnalliset työyhteisövalmennukset ja kehittämispäivät tarjoavat aidosti osallistavan ja voimaannuttavan tavan vaikuttaa työyhteisön ja sen yksilöiden hyvinvointiin. Olipa tavoitteenanne kirkastaa yhteistä näkemystä, parantaa yhteistyötä, etsiä keinoja oman hyvinvoinnin tukemiseen tai voimaantua yhdessä, tarjoan teidän tarpeisiin räätälöidyn kokonaisuuden.

Ollakseen vaikuttavaa, toiminnan ei tarvitse olla ryppyotsaista, usein totuttujen toimintatapojen ja roolien ravistelu tekee hyvää! Mikä herättelisi juuri teidän tiimiä uusiin näkökulmiin ja saisi yhteishengen puhaltamaan?
Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teidän porukalle
sopiva paketti!